Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب «فاطمه (س)» تمام مراحل زندگی بانوی بزرگ اسلام را از زمان تولد تا شهادت، با هدف آگاهی دادن به نوجوانان به رشته‌ی تحریر در آورده است.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کتاب «فاطمه (س)» نوشته فرزانه زنبقی است که از سوی نشر لک لک راهی بازار کتاب شده است. نویسنده در این کتاب تمام مراحل زندگی بانوی بزرگ اسلام را از زمان تولد تا شهادت، با هدف آگاهی دادن به نوجوانان به رشته تحریر در آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پیش از تولد حضرت فاطمه (س) حضرت خدیجه سه دختر و دو پسر به دنیا آورده بود. زینب، رقیه، ام کلثوم، قاسم و عبدالله... قاسم و عبدالله، هر دو خیلی زود از دنیا رفتند و در خانه پیامبر (ص) فقط سه فرزند دختر و فرزند خوانده‌ای به نام علی زندگی می‌کردند: «علی پسر ابوطالب»

حضرت خدیجه، دختری دیگر به دنیا آورد که پیامبر (ص) او را فاطمه نامید و فاطمه (س) خانه پیامبر (ص) را پر از شور و شادی کرد. با به دنیا آمدن حضرت فاطمه (س) دشمنان پیامبر (ص) خشنود شدند و زمزمه‌ها شروع شد: «این فرزندش هم دختر است». «محمد، ابتر است، پسری ندارد که نسلش را ادامه دهد».

اما خداوند مهربان، نسل پیامبر (ص) را در فرزندش فاطمه قرار داده بود و به او نوید داد و «سوره کوثر» را بر او وحی فرمود تا همگان بدانند که فاطمه «خیر کثیر» است و نسل پیامبر (ص) و فرزندان فاطمه (س) آن قدر در جهان زیاد می‌شوند که تا قیامت، نام پیامبر (ص) را زنده نگه می‌دارند.

در نگارش این کتاب از مهم‌ترین منابع دینی استفاده شده است.

در بخشی از کتاب «فاطمه (س)» می‌خوانیم:

از برقراری جلسه عقد مدتی گذشت؛ سرانجام، روزی عقیل، عموی حضرت علی (ع) و زنان پیامبر (ص) همراه علی (ع) نزد رسول خدا (ص) رفتند و از او خواستند که اجازه بدهد مراسم ازدواج برگزار شود.

پیامبر اکرم (ص)، به حضرت علی (ع) فرمودند: «منزلی آماده کن و فاطمه را به آن جا ببر.»

علی (ع) پاسخ دادند: من خانه‌ای غیر از خانه‌ی «حارثه بن نعمان» سراغ ندارم. رسول خدا (ص) فرمودند: ما از حارثه خجالت می‌کشیم. تمام خانه‌های او را برای فقیران و مهاجرین گرفته‌ایم.

اما حارثه، وقتی از این موضوع آگاه شد، نزد پیامبر (ص) رفت و عرض کرد:‌ای رسول خدا! خودم و اموالم برای خدا و رسول اوست. به خدا سوگند! چیزی نزد من، محبوب‌تر از آن نیست که شما از من می‌گیرید و آن چه شما از من می‌گیرید، برای من دوست داشتنی‌تر از چیزی است که برایم باقی می‌گذارید.

علی (ع)، خانه را از حارثه تحویل گرفت و به آراستن آن پرداخت. مقداری شن در کف اتاق پهن کرد. چوبی در داخل اتاق نصب کرد که مشک و کوزه‌ی آب را به آن آویزان کنند. چوب بزرگی را از یک طرف دیوار به سوی دیگر به عنوان جا لباسی نصب کرد. پوست گوسفندی هم روی شن کف اتاق پهن کرد و بالشی از لیف درخت خرما روی آن گذاشت و منتظر شد تا جهیزیه عروس را بیاورند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معرفی کتاب حضرت فاطمه سلام الله علیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۰۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید

بهناز ضرابی‌زاده، نویسنده کتاب‌های "دختر شینا" و "گلستان یازدهم" از انتشار اثر جدید خود با عنوان "پری خانه ما" خبر داد. - اخبار فرهنگی -

بهناز ضرابی‌زاده، نویسنده، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، از انتشار کتاب جدید خود با عنوان "پری خانه ما" خبر داد و گفت: این اثر به خانواده‌هایی که سه یا چهار تن از اعضای خانواده‌شان در جنگ تحمیلی به شهادت رسیدند، می‌پردازد. در واقع روایتی است زنانه از این خانواده‌ها. 

وی با بیان اینکه همیشه برای خودم این سوال مطرح بود که چطور یک مادر حاضر می‌شود پس از شهادت یک فرزند، فرزندان دیگر خود را به جبهه بفرستد، ادامه داد: کتاب حاضر تلاش دارد از زاویه دید مادران شهدا به این قضیه بپردازد و به این پرسش پاسخ دهد. البته در مواردی که مادر شهدا در قید حیات نبودند، این روایت با خاطراتی از همسران، خواهران یا دیگر اعضای خانواده تکمیل شده است. 

یک عاشقانه آرام در کوران جنگ

نویسنده این کتاب اضافه کرد: در کتاب "پری خانه ما" با پنج مادر شهید گفت‌وگو شده است. همچنین چهار مادر شهید در قید حیات نبودند که روایت دیگر اعضای خانواده وورده شده است. 

ضرابی‌زاده با بیان اینکه فکر نمی‌کنم تاکنون کتابی به این موضوع پرداخته باشد، یادآور شد: در این کتاب با خانواده شهیدان بهادربیگی، بیات، تیموری، حاجی‌بابایی، عزیزی، سرابی، مرادی، وحدت و مومنی گفت‌وگو شده است. 

کتاب "پری خانه ما" برای نخستین‌بار از سوی انتشارات سوره مهر در نمایشگاه کتاب تهران عرضه خواهد شد. ضرایی‌زاده پیش از این با کتاب‌های "دختر شینا"، "گلستان یازدهم" و "ساجی" برای علاقه‌مندان به حوزه ادبیات دفاع مقدس شناخته شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محبت به اهل بیت (ع) از نعمت های الهی است
  • روزنه نور / نگاهی کوتاه به زندگی و فضایل حضرت معصومه(س)
  • حضرت معصومه علیها السلام، الگوی هویت دخترانه در اسلام
  • حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) آذین‌بندی شد
  • چه کتاب‌هایی را به نوجوانان پیشنهاد بدهیم؟
  • عرضه روایت مستند کودکی حاج قاسم در نمایشگاه کتاب
  • کتاب «آقاسید محمود» به نمایشگاه کتاب می آید
  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • کتاب «حضرت فاطمه (س)» رونمایی می‌شود
  • روایت زندگی محمد دبیر سیاقی در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود